Европейският парламент е тромава институция. Да се очаква бърза реакция

...
Европейският парламент е тромава институция. Да се очаква бърза реакция
Коментари Харесай

Радан Кънев: Кризата на българското правосъдие вече е тема на целия Европейски съюз

Европейският парламент е тромава институция. Да се чака бърза реакция от него е нереалистично. Но напъните ни европейските институции да реагират на рецесията на правовата страна в България към този момент дават резултат.
Следващата – идният спор в Комисията по цивилен права и правораздаване (LIBE), а най-важната – откритият парламентарен спор с Европейската комисия, за който внесох искане, подкрепено от 55 евродепутати. Това съобщи пред публицисти евродепутатът Радан Кънев.
 Елена Йончева и Радан Кънев сплотиха настояването си Екологичен потенциал да разиска рецесията в България Елена Йончева и Радан Кънев сплотиха настояването си Екологичен потенциал да разиска рецесията в България
Елена Йончева и Радан Кънев внесоха общо искане институционалната рецесия в България да бъде разисквана в Европарламента. Настояването на Р...
" Кризата на българското правораздаване към този момент е тематика на целия Европейски съюз . И това е добра вест за всички българи – тъй като като европейски жители, ние имаме правото и вярата, разяснява Кънев, представен от Фрогнюз.
Сериозни рецензии са били отправени към България на завършилото преди към половин час закрито съвещание на мониторинговата група за върховенството на закона в Европейския парламент, на която бе разисквана обстановката в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР