Европейският парламент е напълно готов за предстоящата раздяла с британските

...
Европейският парламент е напълно готов за предстоящата раздяла с британските
Коментари Харесай

Европарламентът е готов за раздялата с британските депутати

Европейският парламент е изцяло подготвен за идната разлъка с английските евродепутати, оповестиха представители на институцията.

В сряда Европейският парламент ще гласоподава в Брюксел съглашението за отдръпването на Англия от Европейски Съюз. Документът ще бъде одобрен, в случай че бъде подсилен с гласовете на повече от половината присъстващи в пленарната зала. Британските евродепутати също ще вземат участие в гласуването, прецизираха от Екологичен потенциал.

Без церемонии сред 31 януари и 1 февруари Европейският парламент ще смъкна трите английски флагове, сложени до момента на забележими места в институцията.

Вече бе обявено, че едно от знамената ще бъде предадено на Музея на европейската история в Брюксел. Останалите две ще бъдат непокътнати в протоколната работа и ще бъдат употребявани при идни визити на английски посетители на Екологичен потенциал.

Британските евродепутати към този момент са освободили офисите си в Екологичен потенциал в Страсбург, само че към момента употребяват пространствата в Брюксел. Те резервират правата си до 1 февруари, а по-късно би трябвало да върнат пропуските си и ще получат карти за достъп до институцията в качеството си на някогашни евродепутати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР