Европейският парламент дебатира днес предложение за резолюция ЕС да бъде

...
Европейският парламент дебатира днес предложение за резолюция ЕС да бъде
Коментари Харесай

Евродепутатите искат ЕС да бъде обявен за зона за свобода за ЛГБТ общността

Европейският парламент дебатира през днешния ден предложение за резолюция Европейски Съюз да бъде разгласен за зона за независимост за представителите на. Идеята е като реакция на зоните без ЛГБТ идеология, оповестени от стотина полски общини, предадоха международните организации. Предложението за резолюцията, която няма да има обвързващ темперамент, ще се гласоподава на следващия ден от евродепутатите, написа.
Европейската комисарка по равнопоставеността Хелена Дали изрази поддръжка за самодейността. Тя акцентира, че в няколко страни на Европейски Съюз представителите на ЛГБТ общността се сблъскват с възходящи офанзиви от страната по политици, духовни лица и други публични фигури. " Европейски Съюз би трябвало да бъде зона за независимост за всички, без изключение ", сподели Дали. Германската евродепутатка Тери Райнтке, съпредседателка на специфична група в Екологичен потенциал, отдадена на въпросите на ЛГБТ общността, която внесе плана за резолюцията, акцентира, че този документ е първи стадий.
 Предложение: Nasdaq желае да вади от борсата компании, в случай че в борда има единствено бели хетеросексуални мъже Предложение: Nasdaq желае да вади от борсата компании, в случай че в борда има единствено бели хетеросексуални мъже
Едва ден след назначението само на дами в екипа за връзки на Белия дом, американската компания собственик на фондовата борс...
" Знаем, че нашите животи са към момента в заплаха, че нашите права са лимитирани, нашата независимост е задушена на доста места в Европейски Съюз ", акцентира тя и добави, че борбата към момента надалеч не е извоювана. Няколко евродепутати припомниха неотдавнашното ликвидиране в Белгия на 40-годишен педераст, пребит до гибел в парк.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР