Европейският морски ден е най-значимото събитие по отношение на морската

...
Европейският морски ден е най-значимото събитие по отношение на морската
Коментари Харесай

Европейски морски ден - най-голямото събитие за морските страни от ЕС през годината


Европейският морски ден е най-значимото събитие във връзка с морската политика на страните-членки от Европейския съюз. Това изясни в изявление за предаването " Нещо повече " по стратегия " Хоризонт " Димитър Николов, кмет на Бургас и заместник-председател на политическа партия ГЕРБ:

" Това е един извънредно влиятелен конгрес за Бургас и за България. До този миг Европейският морски ден е провеждан в значими градове като Брюксел, Рим, Бремен. Тази година паралелно с председателството град Бургас е хазаин и благодарим на Европейската комисия, че градът ни беше позициониран и определен за провеждането на това събитие. Това е оценка за хората, свързани с труда за морето. Винаги по време на провеждането на Европейския морски ден се засягат разнообразни тематики, свързани с морската политика на моретата, които обкръжават Европейския съюз и Европа като цяло. За нас е значимо, че този път ще можем да сложим акцент съответно върху Черно море ".

Николов разяснява и концепцията на партия " Воля " за осъществяване на референдум за излизане на България от НАТО:

" Излизането на България от НАТО е невероятно. България е сигурен член на НАТО. Според мен с сходни изявления за излизане на страната ни от НАТО се търси някаква основа за конфронтиране ".

Цялото изявление с Димитър Николовможете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР