Европейският комисар по вътрешните работи Илва Йохансон заяви днес, че

...
Европейският комисар по вътрешните работи Илва Йохансон заяви днес, че
Коментари Харесай

ЕК призова да се засили депортацията - работи на 30%, а във Франция едва на 13%

Европейският комисар по вътрешните работи Илва Йохансон съобщи през днешния ден, че европейските страни би трябвало да усилят депортирането на задгранични жители без документи , с цел да избегнат повишаването на " популизма ".

Еврокомисарят отбрани настояванията за " съглашения " със страните на генезис, тъй че те да одобряват съответните жители , които живеят нередовно в пространството на Европейския съюз (ЕС), където 140 000 мигранти влязоха нелегално предходната година.
 Макрон желае промяна за граничен надзор в Шенген Обновена
Макрон желае промяна за граничен надзор в Шенген

Франция разполага сили по границите за битка " против незаконната имиграция "

" Нуждаем се от повече съглашения за реадмисия със страни на генезис , които работят по-добре... Европейската комисия би трябвало да употребява всички принадлежности, с които разполага , с цел да реализира това..., в това число интернационална помощ , пазарни съглашения, визи или Еразъм (Европейска стратегия, която подкрепя образованието, образованието, младежта и спорта) ", изброи Илва Йохансон по време на чуване в комисията по европейски въпроси на френския Сенат.

" Причината, заради която толкоз доста акцентирам на репатрирането е, че ми се коства, че европейските жители могат да приветстват хора, които се нуждаят от интернационална протекция, само че те желаят да се прави разлика сред тези, които имат право да останат и които могат да се интегрират и тези, на които няма по какъв начин да останат ".
 Австрия: Всички 15 арестувани поради терора във Виена са ислямисти
Австрия: Всички 15 арестувани поради терора във Виена са ислямисти

Швейцария задържа двама мъже, Германия откри връзки и с хора, които са " следени непрекъснато "

По време на чуването във френския сенат Илва Йохансон, която показа нов Европейски пакт за миграцията и убежището в Брюксел през септември, изрази безпокойството си .

" Ако не сме в положение да бъдем по-ефективни при репатрирането , съществува риск (от увеличаване) на популизма и риск от загуба на поддръжката на европейските жители ".

" Има доста огромен марж " по въпроса за репатрирането в Европа, добави еврокомисарят, като означи, че междинният % на осъществяване на решение за експулсиране е 30% в Европа, индикатор, който спада " до 13%, 14% във Франция ".

Представителят на изпълнителната власт на Общността подлага на критика и обстоятелството, че процедурите към момента са " прекомерно дълги ". " Това е, което желая да избегна ", заключи Илва Йохансон.
 Германия чака ислямистка офанзива, консолидира Европейски Съюз за битка
Германия чака ислямистка офанзива, консолидира Европейски Съюз за битка

Зеехофер: Ще застанем против тероризма с цялата си мощност, нашата битка е с екстремизма, не с исляма

През септември предходната година Европейската комисия предложи нов Пакт за миграцията и леговище , документ, който, както е посочено включва всички разнообразни детайли, нужни за повсеместен европейски метод към миграцията .

" Пактът дефинира усъвършенствани и по-бързи процедури в системата за леговище и миграция и реализира баланс сред правилата на заслужено шерване на отговорността и солидарността . Това е от решаващо значение за възобновяване на доверието сред държавите-членки и в качеството на Европейски Съюз за ръководство на миграцията ", съобщи тогава Европейска комисия .

Миграцията, изключително нерегламентираното влизане на мигранти и търсещи леговище на европейските граници и след това споделен развой за приемане на тези хора, е едно от главните провокации пред Европейски Съюз през последните години , разкривайки разделения в границите на Европейски Съюз.

Около пет години след миграционната рецесия, която засегна Европа сред 2015 и 2016 година, считана тогава за най-голямата през последните седем десетилетия, е мъчно да се реализира консенсус сред страните от Европейски Съюз по въпросите на миграцията .
 Депортацията - законно оръжие в битката против екстремисти
Депортацията - законно оръжие в битката против екстремисти

Поставянето на правата на екстремисти над тези на техните бъдещи жертви е неприемливо и несправедливо
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР