Европейският комисар по въпросите на правосъдието, потребителите и равнопоставеността между

...
Европейският комисар по въпросите на правосъдието, потребителите и равнопоставеността между
Коментари Харесай

На 25 и 26 октомври еврокомисарят Вера Йоурова идва в България

Европейският комисар по въпросите на правораздаването, потребителите и равнопоставеността сред половете Вера Йоурова ще посети България на 25 и 26 октомври, оповестиха от Представителството на Европейска комисия у нас.

В София Йоурова ще има срещи с министър-председателя Бойко Борисов, със заместител министър-председателя по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева, с министъра на правораздаването Цецка Цачева и с министрите на стопанската система и на труда и обществената политика - Емил Караниколов и Бисер Петков.

На 26 октомври еврокомисарят ще взе участие в Годишната министерска среща Европейски Съюз - Западни Балкани в региона на правораздаването и вътрешните работи в границите на Естонското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Домакини са българското Министерство на правораздаването и Министерството на вътрешните работи.

Комисар Вера Йоурова ще се включи и в разговор с бизнес водачи, представители на синдикални и работодателски организации на 25 октомври от 17.00 часа в София Хотел Балкан. Събитието се провежда в партньорство с Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР