Европейският комисар по хуманитарната помощ и управлението на кризи Янез

...
Европейският комисар по хуманитарната помощ и управлението на кризи Янез
Коментари Харесай

Еврокомисар: Щетите за украинската енергетика доближават до критичната точка

Европейският комисар по филантропичната помощ и ръководството на рецесии Янез Ленарчич разгласи за зародилите сериозни вреди на украинските енергийни уреди.

„ Разрушаването на енергийната инфраструктура на Украйна доближава сериозна точка. Европейският съюз работи непрестанно, с цел да помогне с електроснабдяването на страната “, цитира РИА Новости изказването на еврокомисаря.

Белгия, Финландия, Германия, Словакия, Люксембург и Швеция доставят спомагателна помощ на Киев посредством механизма за гражданска отбрана на Европейския съюз, сподели Ленарчич.

Руските въоръжени сили започнаха да нанасят ракетни удари на 10 октомври, два дни след терористичната офанзива на Кримския мост, зад която съветските управляващи считат, че стоят украинските разследващи служби. Ударите са ориентирани против енергетиката, отбранителната индустрия, военното командване и информационните уреди в цялата страна, от Харков и Киев до Лвов и Ивано-Франковск.

На 1 ноември Владимир Зеленски сподели, че към 40% от енергийната инфраструктура в Украйна е била развалена, което е довело до всеобщи спирания на електрозахранването.

Руският президент Владимир Путин акцентира, че с детонацията на Кримския мост, Киев се е изравнил с най-омразните терористични групировки и е просто невероятно да се оставят закононарушения от този тип без отговор.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР