Европейският клубен шампион Реал Мадрид ще предложи нов дългосрочен договор

...
Европейският клубен шампион Реал Мадрид ще предложи нов дългосрочен договор
Коментари Харесай

Реал предлага нов договор на стълб в отбраната си

Европейският клубен първенец Реал Мадрид ще предложи нов дълготраен контракт на бранителя Едер Милитао.

Макар кариерата му на " Сантяго Бернабеу " да не стартира по най-хубавия метод, в последните два сезона 24-годишният бразилец се трансформира в главен дирек в защитата на " кралете ", изключително след напускането на Серхио Рамос и Рафаел Варан. Затова в клуба считат да го възнаградят с нов контракт, с който да го обвържат за дълги години напред, твърди италианският трансферен гуру Фабрицио Романо.

Настоящият контракт на Милитао е за още три години. Въпреки това мадридчани се подготвени още в този момент да му предложат удължение до 2028 година. Естествено, в новия договор ще бъдат заложени и по-високи финансови параметри за играча. Друг значим миг обаче, е че в него ще бъде включена и голяма уговорка за откупуване на стойност 1 милиард евро, с която да се отхвърлен всевъзможни други клубове, които демонстрират интерес към бразилеца.

Милитао бе притеглен в Реал от Порто през 2019 година против 50 милиона евро. До момента той има 97 мача, 4 гола и 5 асистенции за " белия балет ". Откакто е в клуба той завоюва 2 трофеи на Испания, Шампионската лига, Суперкупата на Европа и два пъти Суперкупата на Испания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР