Европейският клубен шампион Реал Мадрид не се е отказал от

...
Европейският клубен шампион Реал Мадрид не се е отказал от
Коментари Харесай

Лудост! Реал приготви 400 милиона за Неймар

Европейският клубен първенец Реал Мадрид не се е отказал от концепцията да притегли най-скъпия футболист в историята Неймар. Според Marca "кралският клуб " е подготвен да счупи настоящия връх на бразилската звезда, който през лятото напусна Барселона, с цел да премине в ПСЖ против 222 милиона евро.

Близкото до "белите " издание оповестява, че от "Сантяго Бернабеу " ще предложат 400 милиона евро на френските богаташи, с цел да купят техничаря. Marca обаче прибавя, че сходна договорка надали ще се състои по-рано от 2019 година

Не е ясно дали катарските притежатели на ПСЖ ще се съгласят да продадат Неймар преди 2022 година, когато международното състезание ще се състои точно в емирството. Нападателят ще бъде формалното лице на Мондиала и това беше една от главните аргументи парижани да платят освобождаващата му уговорка.

Иначе Реал сигурно ще се опита да направи огромна договорка. Неймар е №1 в листата освен поради качествата си и възрастта, само че и с вероятно негово привличане ще бъде нанесен голям психически удар по Барса.

Останалите цели на "белия балет " са Хари Кейн от Тотнъм, Еден Азар (Челси) и младата немска вяра Тимо Вернер от Ред Бул Лайпциг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР