Европейският и световен клубен шампион Реал Мадрид ще се опита

...
Европейският и световен клубен шампион Реал Мадрид ще се опита
Коментари Харесай

Реал Мадрид ще си връща самочувствие на любимата сцена

Европейският и международен клубен първенец Реал Мадрид ще се опита да си върне поразклатеното самочувствие след двете следващи загуби на “Сантяго Бернабеу” от Барселона довечера против Аякс на обичаната си сцена - Шампионската лига.  Аякс - Реал Мадрид @@@
“Белия балет” приема холандския противник в реванш от 1/8-финалите, откакто си свърши в огромна степен работата в Амстердам - победа с 2:1. Голямата въпросителна е по какъв начин двете следващи загуби от каталунците са се отразили на самочувствието на мадридчани, а гостите от Холандия сигурно ще се опитат да се възползват от всяка демонстрация на подозрение в редиците на хората на треньора Сантяго Солари.
Somos el equipo con más goleadores en esta Champions, ¡exactamente NUEVE! #RMUCL | #HalaMadrid pic.twitter.com/ieQXBkWXTZ
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) March 4, 2019 За Реал залогът е голям, защото Шампионската лига остана единственият шампионат, в който отборът се бори за трофей след отпадането от битката на вътрешния фронт. Срещу Аякс Реал ще излезе без своя капитан и знак Серхио Рамос, който изтърпява наказване след съзнателно изкаран жълт картон в първата среща. Това е и единственият кадрови проблем пред Солари, като в състава му няма други осъдени или контузени футболисти. В лагера на Аякс ситуацията е по-тревожно, защото титулярите от първия мач Карел Ейтинг и Лисандро Магалан пропущат дуела.
@KJ_Huntelaar feels at home in Bernabéu. #UCL #reaaja pic.twitter.com/JTahtIXzMd
— AFC Ajax (@AFCAjax) March 4, 2019 Резултатът 2:1 като посетител в първия мач от елиминациите на Шампионската лига до момента постоянно е подсигурил продължение напред. Това се е случвало цели осем пъти, а вероятността традицията да бъде прекратена наподобява малко допустима, без значение от рецесията в Реал. Вероятни сформира: Реал Мадрид: Куртоа, Карвахал, Варан, Начо, Регилон, Модрич, Каземиро, Кроос, Васкес, Бензема, Винисиус.
Аякс: Онана, Таляфико, Блинд, Де Лигт, Мазрауи, Де Йонг, Ван де Беек, Шьоне, Тадич, Нерес, Зийеш.
Главен арбитър: Феликс Брих (Гер)
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 5 март  Реал Мадрид 22:00предстои  Аякс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР