Европейските страни трябва да съответстват на разходите на Вашингтон за

...
Европейските страни трябва да съответстват на разходите на Вашингтон за
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Европа трябва да помага на Украйна наравно със САЩ

Европейските страни би трябвало да подхождат на разноските на Вашингтон за Украйна, в противоположен случай Съединените щати няма да могат да продължат да оказват помощ на Киев. Това сподели някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп. " Много незаслужено. Казвам, че съдружниците в НАТО би трябвало да изравнят резултата и в случай че не го създадат, Съединените щати не могат да продължат да вършат това финансиране на Киев ", сподели още Тръмп в изявление за Just the News.
 
По-рано Ройтерс заяви, цитирайки Белия дом, че администрацията на Съединени американски щати има намерение да даде спомагателна военна помощ на Украйна в размер на $250 милиона. Държавният секретар Антъни Блинкен в сряда разгласи даването на пакет военна помощ на Киев от $250 милиона. От американското външнополитическо ведомство прецизираха, че този пакет ще е последният за тази година.
 
" Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се пробва да играе на два фронта в палестинско-израелския спор. Байдън разреши този спор да се случи. Вижте, Байдън се пробва да играе на два фронта и мисля, че се проваля ", добави Тръмп.
 
Бившият президент на Съединените щати също по този начин съобщи, че " 7 октомври в никакъв случай нямаше да се случи ", в случай че той, а не Байдън, беше президент на Съединените щати.
 
Тръмп съобщи още, че възнамерява да върне политиката сред Съединени американски щати и Иран към непоколебим режим на наказания, с цел да задуши всякакво финансиране, което Техеран да употребява за оръжия или поддръжка за тероризма.
 
" Иран беше опустошен. Нямаха пари да се придвижват. Наложих наказания. Казах на страните - Китай, Индия, Франция: " не купувайте нефт... вие купувате нефт, ние няма да вършим бизнес с вас. И ние ще наложим мита върху всички артикули, които минават, няма да вършим бизнес ", сподели Тръмп, противопоставяйки политиката си на тази на Байдън.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР