Европейските шампионки за 2020-а година в категория до 50 и

...
Европейските шампионки за 2020-а година в категория до 50 и
Коментари Харесай

Миглена Селишка и Мими Христова: Изпращаме една успешна година

Европейските шампионки за 2020-а година в категория до 50 и 65 кг – Миглена Селишка и Мими Христова, разясниха каква година изпращат и с какви усеща и упования гледат към 2021 година.

„ Добре се представихме. Можехме и на Световната купа да се представим по-добре, само че просто дълго време нямахме надпревари. Не се знаеше дали ще има надпревари, това за един състезател не е доста добре, тъй като първо се настройваш, че ще има даден шампионат, а по-късно той отпада. Като цяло, беше сложна обстановката както за нас, по този начин и за целия свят “, показа Мими Христова.

„ Мога да я опиша като сполучлива, тъй като въпреки всичко стартира с положително показване на Европейското състезание. След това имаше както за целия свят, по този начин и за нас доста неприятни моменти, тъй като не знаехме в действителност какво ще вършим – дали ще има надпревари отсега нататък. След това анулираха Олимпиадата. Този месец направихме едно съревнование като една подготовка за другата година и мисля, че сносно мина “, съобщи Миглена Селишка.

link1 " >  Антон Узунов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР