Европейските шампионки по борба Миглена Селишка и Мими Христова, бронзовата

...
Европейските шампионки по борба Миглена Селишка и Мими Христова, бронзовата
Коментари Харесай

Медалистките от Евро 2020 по борба заслужиха спа почивка от Левски

Европейските шампионки по битка Миглена Селишка и Мими Христова, " бронзовата " Тайбе Юсеин, както и София Георгиева, достигнала до репешажите на шампионата в Рим бяха наградени от клуб " Левски " с парични награди и с едноседмична отмора в спа-хотел в Сандански.

Ваучер за отмора получи и техният треньор и селекционер на женския ни народен тим Петър Касабов, а премията му бе връчена от Слав Славов, персонален треньор на Боян Радев.
 И
И " Ройтерс " посвети материал на Едмонд Назарян

" Шахът усъвършенства уменията ми за взимане на решения "

Момичетата и наставникът ще могат да се възползват от предлагането в комфортно за тях време, а премията им е от Илия Пасков, член на управителния съвет на " синия " клуб.

На тържеството в клуб " Шестограм " участва и легендата на " Левски " Боян Радев. Двукратният олимпийски първенец, който през вчерашния ден отпразнува 78-ия си рожден ден, им пожела олимпийско злато от Токио 2020.

" В краен случай може и втори места ", сподели с усмивка Радев, който се обърна със особено обръщение към Селишка, когато й връчи плакет и букет цветя.

" Ще ти подаря статуя, като донесеш злато от Олимпиадата ", рече легендата.
 От федерацията по битка поздравиха легендата Боян Радев
От федерацията по битка поздравиха легендата Боян Радев

Борецът чества 78-и рожден ден

А шампионката амбициозно отговори, че ще си потърси обещания подарък.

Организатор на събитието бе президентът на клуба Александър Томов, троент олимпийски вицешамион, от чието име бе поднесена огромна торта на девойките.

" Трудно им на състезателките в тренировките, само че на маса е леко... ", съобщи шеговито Александър Томов, който също пожела на състезателките да се върнат с медали от Олимпиадата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР