Европейските оскари в областта на природозащитата ще бъдат раздадени на

...
Европейските оскари в областта на природозащитата ще бъдат раздадени на
Коментари Харесай

Раздават европейските оскари за природни обекти Натура 2000 през май

Европейските оскари в региона на природозащитата ще бъдат раздадени на 17 май. Дотогава всички европейски жители имат опция да изберат своя любимец измежду 25-те финалисти за премиите " Натура 2000 ". Атанасовско езеро също се включва с номинацията „ Солта на живота: една приказка за езеро, сол, птици и хора “. Кандидатурата е издигната от Фондация " Биоразнообразие ".
" Нещата в момента са доста динамични, за жалост към този момент губим първото място, тъй като конкуренцията е доста оспорвана. Тези 25 европейски плана се пробват да стимулират и предизвикат всички свои почитатели да гласоподават за тях ", описа в предаването " Хоризонт до обед "  Радостина Ценова от Фондация  " Биоразнообразие " и прикани българските природозащитници и фенове на природата също да гласоподават, независимо в коя част на света живеят.
" Разчитаме на обществените и обичайните медии, на приказките от уста на уста, тъй като е значимо и доста влиятелно. Тази премия няма финансово измерение, тя в действителност е единствено въпрос на авторитет, само че е значимо да се гордеем с такива места, които имаме ", счита Ценова.
Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР