Европейските музикални награди (EMA) на MTV 2023, които трябваше да

...
Европейските музикални награди (EMA) на MTV 2023, които трябваше да
Коментари Харесай

MTV отмени EMA за 2023 г. „поради прекомерна предпазливост“ поради „нестабилни“ световни събития

Европейските музикални награди (EMA) на MTV 2023, които трябваше да се проведат в Париж на 5 ноември, се анулират, защото спорът в Близкия изток продължава, съгласно изказване, оповестено в обществените медии на шоуто в четвъртък.

„ Като се има поради неустойчивостта на международните събития, ние взехме решение да не продължим с премиите MTV EMA за 2023 година от несъразмерна нерешителност към хилядите чиновници, членове на екипа, актьори, почитатели и сътрудници, които пътуват от всички краища на света до вдъхнете живот на шоуто “, се споделя в изказване на мрежата.

„ MTV EMAs е годишен празник на международната музика “, продължава изказването. „ Докато следим опустошителните събития в Израел и Газа, които не престават да се развиват, това не ни се коства като миг за международен празник. С към този момент изгубените хиляди животи, това е миг на печал. ”

Тейлър Суифт, Оливия Родриго, SZA, Måneskin, Майли Сайръс и Ники Минаж са измежду най-номинираните актьори на събитието тази година. Има и 26 номинирани за първи път, в това число Ice Spice, Jung Kook от BTS и Reneé Rapp.

Суифт води със седем номинации, като Родриго и SZA са тъкмо след нея с по шест номинации. И тримата са номинирани за най-хубав реализатор, най-хубава ария и най-хубав видеоклип.

Шоуто, гласувано от почитателите, трябваше да дебютира в чисто нова категория, почитаща най-хубавите афробийтове, като Ayra Star и Burna Boy, наред с други, получиха номинации в новата категория.

Jung Kook, Rapp, 30 Seconds to Mars, Ozuna и Sabrina Carpenter са някои от изпълнителите, оповестени във вторник, които трябваше да излязат по време на церемонията.

MTV означи, че гласуването за шоуто за 2023 година ще продължи до края на месеца, а „ спечелилите “ въпреки всичко ще получат своите награди MTV EMA.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР