Европейските лидери ще поискат да научат езика на страната, която

...
Европейските лидери ще поискат да научат езика на страната, която
Коментари Харесай

Евролидери: Мигрантите да научат езика на страната, която ги е приела

Европейските водачи ще изискат да научат езика на страната, която ги е приела, и да интегрират децата си в новите общества. С това се цели изкореняването на радикалния ислямизъм. Това се споделя в декларация на Европейски Съюз, с чиято чернова се е сдобил вестник “Гардиан ”, представен от.
Документът се появи във вторник малко преди виртуалната минисреща на високо ниво сред Франция, Австрия, Германия и Нидерландия с присъединяване на ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел и ръководителя на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен. Разговорите са отдадени на търсенето на метод Европейски Съюз да отговори на терора след офанзивите в Париж, Ница и Виена.
 Еврокомисар прикани да се ускори депортирането на нелегално пребиваващи Еврокомисар прикани да се ускори депортирането на нелегално пребиваващи
Европейският комисар по вътрешните работи Илва Йохансон съобщи през днешния ден, че европейските страни би трябвало да усилят депортирането на чуждест...
В декларацията се приканва за ценене на европейските полезности и се насочва предизвестие, че отводът за интеграция ще се санкционира по-строго. Преди общата среща имаше диалози в Париж сред френския президент Еманюел Макрон и австрийския канцлер Себастиан Курц. По време на посещаване в Австрия в понеделник, с цел да уважи жертвите на офанзивата във Виена, шефът на Европейския съвет Шарл Мишел настоя за основаването на европейски институт за образование на имами за да не се позволява език на омразата в проповедите им, както и да бъде следено непознатото финансиране на религиозните школи.
Сред тематиките на минисрещата на върха бяха усилването на съдействието сред европейските полицейски служби, правораздаването и разузнаването, задълбочаването на битката против терористичната агитация в интернет и стягането на отбраната на външните граници. Макрон още веднъж настоя за реформиране на Шенген радикално, с цел да се реализира по-голяма сигурност в Европа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР