Европейските лидери постигнаха съгласие за нови масирани и тежки санкции

...
Европейските лидери постигнаха съгласие за нови масирани и тежки санкции
Коментари Харесай

Евродепутат: На този етап най-главната цел е да избегнем голяма война

Европейските водачи реализираха единодушие за нови масирани и тежки наказания против Русия. Те обгръщат финансовия бранш, енергетиката и превоза, търговията, визовата политика, спомагателни описи на съветски жители и нови критерии за включването им в наказателните описи.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 891
Отсъстват обаче и някои неща, а точно Европа не изключи Русия от интернационалната система за банкови разплащания SWIFT. Имаше два доста тежки фактора в Европа – Германия и Италия, които са надалеч по-въздържани по тази тематика.

В пакета със глобите не попада името на съветския президент Владимир Путин.

Неофициално Европа резервира тези две ограничения за идващ пакет от наказания.

Какво разясниха евродепутатите Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее от Прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП/БСП и от ГЕРБ/ЕНП?

Според Ковачев глобите против Русия не са задоволителни, като не е ясно какви са те в региона на енергетиката.

Витанов разяснява, че през вчерашния ден е имало мощни думи от страна на Джо Байдън, само че не и мощни дейности.

" На този стадий най-главната цел е да избегнем огромна война и това е реалност Вратата за договаряния остава отворена. Нещо сходно се следи и в Европейски Съюз ", сподели още той.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 891  Австралия вкара наказания против Русия и разкритикува реакцията на Китай по отношение на дейностите на Москва в Украйна Австралия вкара наказания против Русия и разкритикува реакцията на Китай по отношение на дейностите на Москва в Украйна  Представителят на България в НАТО: Има опасности за европейската сигурност Представителят на България в НАТО: Има опасности за европейската сигурност  Тръмп: Путин се възползва от слабостта, некомпетентността и нелепостта на държавното управление на Байдън Тръмп: Путин се възползва от слабостта, некомпетентността и нелепостта на държавното управление на Байдън
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР