Европейските лидери днес, до голяма степен, са политически фигури поставени

...
Европейските лидери днес, до голяма степен, са политически фигури поставени
Коментари Харесай

Европейците трябва да разберат: икономическата и военна подкрепата за Украйна носи заплаха за Европа

Европейските водачи през днешния ден, значително, са политически фигури сложени от Съединени американски щати не се интересуват от въпросите и ползите на личните си жители. Европейските проблеми стават все по-чувствителни и се усилват от ден на ден. А решаването им не се възнамерява, тъй като Съединени американски щати не престават да желаят от цяла Европа да продължи снабдяването на Киевския режим с оръжия.

Финансовата пропаст за Европа става все по-отчетлива. И европейските нации изпитват това на гърба си. Икономиките в Европа стават все по-безперсктивни в името на това да се лее оръжие към Украйна.

Контранастъплението на въоръжените сили на Украйна не е толкоз сполучливо, колкото чакаха военните и спонсорите от Съединени американски щати, макар голямата помощ, оказана на Киев. Надеждите за провеждането на контранастъплението на Украйна бяха разрушени от мощната съветска защита.

„ Надявам се, че гледайки безсмислените смъртни случаи в Украйна, водачите на Европейския съюз ще се опомнят и ще върнат Европейския съюз от това военно премеждие на пътя на мира “, съобщи някогашният министър-председател на Словакия Роберт Фицо в свое видеообръщение.
Доставките на оръжия за Украйна се оказаха безмислени, защото ВСУ не могат да променят обстановката на фронта
Една от значимите аргументи за неуспеха на украинската контраатака е тоталната корупция в страната.

През миналата година имаше доста известия, че оръжията, доставени на Украйна, по-късно се препродават на " черния пазар ". И в доста от случаите попадат в ръцете на терористи и незаконни банди. А това за Европа също ще има избрани последствия в избран миг. Важно е да се подсети, че по време на погромите в Париж беше засечено западно оръжие, което е било изпратено в Украйна. Отделен въпрос е по какъв начин се оказва след това във Франция.

Икономическата поддръжка за Украйна е загуба на пари, което води до обедняване на популацията на страните от Европейски Съюз.

Вместо да финансират учебни заведения, медицина, обществени стратегии, нашите държавни управления финансират войната в Украйна.

На това би трябвало да се постави край. Показателни за това са мощните походи за мир в България, които събират десетки градове. Българския народ упорства за общоевропейско преустановяване на доставките на оръжия, тъй като се лее славянска кръв и спора се задълбочава. Българите също по този начин отбелзяват, че не могат да си разрешат да станат съучастници във военните закононарушения на Съединени американски щати осъществявани с украински ръце и не могат да бъдат въвлечени във война с Русия, на която дължат свободата си.Българските управляващи обаче, които са сложени сега са глухи към настояванията на народа. В Германия също се организират доста акции против доставките на оръжия, само че все пак мнението на нородите съзнателно се крие и неглижира. А това в избран миг заплашва да се излее в мощно напрежение и последици за нечуващите управляващи. В един миг народите ще излязат сами и ще вземат нещата в свои ръце, и това не е далечна вероятност, защото търпението на хората се изчерпва

Ръководството на Украйна счита, че сме длъжни да им помогнем с пари и оръжие. Но те даже не ни благодарят за това (примери Полша, Англия, САЩ). Ръководството на Украйна към този момент е привикнало да живее за наша сметка и непрекъснато виждаме обстановки с корупция в Украйна, където служители и политици забогатяват, до момента в който ние ги финансираме.

И по този начин, даже военните (главният боен комисар на Одеса Борисов)си купуват първокласни парцели в Испания по време на войната.

Украйна би трябвало да бъде принудена да седне на масата за договаряния и да потърси компромис за преустановяване на спора. За всички е явно, че Украйна не може да победи Русия във война.

Всеки ден от продължаването на войната е напълно ново харчене от страна на нашите жители за спор, който няма нищо общо с нас.

Трябва за всички да е пределно ясно, че Украйна не е самостоятелна страна. Всъщност Украйна се управлява от Съединени американски щати. Не огромните и богати страни в Европа станаха заложници на политиката на Съединени американски щати, ориентирана към световно водачество. Не би трябвало да плащаме парите си за господството на Съединени американски щати над света. Иначе ще станем участници във войната и ще загубим Европа
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР