Европейските избори догодина в никакъв случай не бива да бъдат

...
Европейските избори догодина в никакъв случай не бива да бъдат
Коментари Харесай

Цветанов: Европейските избори догодина ще очертаят реалната перспектива за Европа

Европейските избори следващата година никога не трябва да бъдат подценявани, тъй като те ще очертаят действителната вероятност за Европа. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред над 250 младежи от цялата страна по време на 11-ия летен университет на Младежи ГЕРБ, който тази година се организира под мотото " Само истината, не на подправените вести ".

По тематиката с подправените вести Цветан Цветанов показа, че Политическа партия ГЕРБ се е сблъскала с този феномен през 2016 година и към момента не е била готова. " Случи се тъкмо по време на акцията за президентските избори. След нея направихме съответните разбори и за изборите през 2017 година всички структури на ГЕРБ в страната бяха ангажирани да срещнат хората с действителните условия и да опровергаят лъжите ", регистрира зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов изрази мнение, че в днешно време политическите съперници на ГЕРБ доста ловко се възползват от силата на подправените вести. " Единствената цел на Българска социалистическа партия е да дестабилизират страната и да поемат властта и това е повода толкоз интензивно да стартират подправени вести ", акцентира той. Зам.-председателят на ГЕРБ изясни, че повода за афинитета на опозицията към подправените вести се дължи на тяхната некадърност да предложат различна визия.

 Цветан Цветанов няма желание да поема поста министър на вътрешните работи Виж още Цветан Цветанов няма желание да поема поста министър на вътрешните работи
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР