Европейските футболни лиги се целят техните първенства да завършат сезона

...
Европейските футболни лиги се целят техните първенства да завършат сезона
Коментари Харесай

Решиха, че първенствата трябва да свършат до 30-и юни

Европейските футболни лиги се целят техните шампионати да завършат сезона си най-късно до 30-и юни след диалози, извършени през тази седмица. Пандемията от ковид отсрочи всички елитни съревнования в спорта, в това число Евро 2020, като УЕФА направи две работни групи, с цел да проучва събитията.

Първата конференция се организира във вторник и в нея бяха включени представители от Асоциацията на европейските клубове и шампионати, като там участваха Премиър лийг, АФЛ и шотландската футболна лига.

Футболните членове показаха упоритостите си сезонът да може да приключи най-късно до 30-и юни, откакто „ обстановката се усъвършенства и да се продължи да се играе по план”. Делегатите дискутираха и нужната акомодация към възможния нов футболен график, откакто е решено, че ще има повече мачове от локалните шампионати през седмицата, като е прекомерно евентуално срещите от Шампионска лига и Лига Европа да се организират през уикендите.

Всеки един участник в полемиката е показал своята визия, основана по какъв начин коронавирусът се развива в съответната страна. Някой страни, в това число Италия, са в доста напреднал етап на вируса.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР