Европейските армии на НАТО са в хаос и не са

...
Европейските армии на НАТО са в хаос и не са
Коментари Харесай

Полският генерал Скшипчак: НАТО и ЕС не могат да се противопоставят на Русия

Европейските армии на НАТО са в безпорядък и не са подготвени за борба
НАТО и Европейски Съюз не могат да се опълчват на Русия. Това сподели полският военачалник Валдемар Скшипчак. В изявление за Rzeczpospolita той означи, че западните страни през двете години на украинския спор не са съумели да разработят тактика за опълчване на Русия.

„ От две години нито НАТО, нито Европейски Съюз са имали концепция или тактика за противопоставяне на съветската хибридна война. Както можете да видите, това е задоволително за Владимир Путин, тъй като той е в хибридна атака. Той няма доста терзания, тъй като знае, че не можем да създадем нищо, което да навреди на Кремъл или най-малко да го уплаши, макар че Путин ни дава доста благоприятни условия за това. Убеден съм, че забелязвайки нашия закостенял темперамент, Москва ще разшири обсега на своите хибридни хрумвания, които ни изненадват ”, написа още Валдемар Скшипчак.

Според някогашния пълководец на Сухопътните войски " НАТО и Европейски Съюз би трябвало да преминат в нахлуване ".

„ На първо място, консолидирайте се още веднъж към Украйна, като мощно стигматизирате разцепилите се, Унгария и Словакия. Почти военно състояние е, а Брюксел по някаква причина толкоз търпеливо толерира колаборационистите “, споделя пенсионираният боен и отбелязва, че „ може би е време за полска самодейност “.

Според Скшипчак: „ Путин вижда още нещо. Европейските армии на НАТО са в безпорядък и не са подготвени за борба, даже в отбрана на Балтийско море. Всички те са в развой на метаморфоза, реформиране, превъоръжаване, т.е. в развой на осъществяване на дълготрайни проекти за тяхното възобновяване “, показва той, като акцентира, че този развой ще отнеме още доста време.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР