Европейски здравен съюз вече съществува и той се базира на

...
Европейски здравен съюз вече съществува и той се базира на
Коментари Харесай

Борисов пред Европейския съвет: Вече съществува Европейски здравен съюз и той се базира на общи ценности

Европейски здравен съюз към този момент съществува и той се базира на общи полезности механизми на непринудено съдействие и ефикасна съгласуваност на страните членки.
Тази теза застъпи българският министър председател Бойко Борисов в извършената в четвъртък вечерта видеоконференция на Европейския съвет по въпросите на. Целта на конференцията е държавните и държавните ръководители на страните членки да обменят информация за най-хубавите практики и за по-добрата организация на системите при оправянето с ковид.
 Борисов жали за въглищата ни в Брюксел, до момента в който зам.-министър го опровергава Борисов жали за въглищата ни в Брюксел, до момента в който зам.-министър го опровергава
„ Подкрепяме извънредно доста битката с климатичните промени, опазването на околната среда, нисковъглеродните излъчвания, само че в същот...
Акцент в разискванията са тестването, следенето и имунизациите.
Позицията на Борисов е, че е належащо да продължат напъните на страните членки да бъдат единни във времето на сложното тестване COVID-19 и във всеки един миг да се поддържа цялостна съгласуваност на ниво Европейски Съюз против новия вирус.
Дискусията се организира онлайн, а министър председателят Борисов се включва в нея от вкъщи си, защото е под карантина.
Във връзка с COVID-19 Борисов подчертава върху неведнъж нараствания потенциал на България във връзка с тестването, както и върху нуждата и от реален метод във връзка с закупуването на ваксини, основан на потребностите на страните членки на Европейски Съюз.
 Борисов отива на съвещанието на Европейския съвет в Брюксел Борисов отива на съвещанието на Европейския съвет в Брюксел
Министър-председателят Бойко Борисов ще взе участие в постоянното съвещание на Европейския съвет, което ще се състои на 15 и 16 октомври в Бр...
Ключово значение за публичното доверие има във фокуса да бъдат освен имунизационните акции, а и транспарантната информация и гаранция за сигурност и успеваемост на имунизациите, които предстоят да бъдат пуснати на пазара на Европейски Съюз, счита българският министър председател.
(Очаквайте подробности)
 
 
 Бойко Борисов под карантина, шефката на кабинета му е с COVID-19? Бойко Борисов под карантина, шефката на кабинета му е с COVID-19?
Шефката на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов - Деница Желева, е болна от ковид, а самият министър-председател е под...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР