Европейски лидери предупредиха, че предстоят трудни месеци, заради . Правителствата

...
Европейски лидери предупредиха, че предстоят трудни месеци, заради . Правителствата
Коментари Харесай

Евролидери: Предстоят трудни месеци заради коронавируса

Европейски водачи предизвестиха, че предстоят сложни месеци, поради. Правителствата обезверено се пробват да избегнат цялостната карантина, само че трайният растеж на новите случаи ги принуждава да ускоряват контрола, заяви Ройтерс.
" Изправяме се пред доста сложни няколко месеца ", съобщи герамнският канцлер на среща с водачи на Християндемократическия съюз.
 Сложна е обстановката с COVID-19 в Чехия, Европейски Съюз й обезпечи 150 респиратора Сложна е обстановката с COVID-19 в Чехия, Европейски Съюз й обезпечи 150 респиратора
Чешките медици са открили за миналото денонощие рекорден брой инфектирани с ковид - 15 252, съобщи ТАСС. Това е с 1101 случая...
Премиерът на Испания предизвести, че страната е изправена пред изключителна обстановка. От през вчерашния ден е въведен полицейски час в обособени места и в някои случаи се не разрешават пътуванията сред областите.
Италия подреди заведенията за хранене и питейните заведения да затварят след 18.00 ч., затвори кината и фитнес залите и вкара полицейски час в няколко региона.
Австрийският канцлер заплаши да наложи карантина като последно средство, в случай че скокът на случаите на болестта не се успокои. Вчера в Астрия беше въведено ограничаване от шест души за частни събирания на закрито и от 12 души навън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР