Eвропейски изследователски център e решил да разбере дали има правилен

...
Eвропейски изследователски център e решил да разбере дали има правилен
Коментари Харесай

ТИ СИ МИ ВТОРИЯТ! С колко мъже средно спят европейките?

Eвропейски проучвателен център e решил да разбере дали има верен отговор на въпроса какъв брой тъкмо полови сътрудници би трябвало да има човек през целия си живот. За задачата били интервюирани към 2000 души от друг пол. 

В резултат на това учените научили освен " естествения " брой полови сътрудници за мъже и дами през целия им живот. Но също по този начин разбрали и коя цифра за този индикатор се счита за огромна и коя е дребна. И по този начин, какъв брой? 

Според това изследване 67,4% от дамите и 58,6% от мъжете постоянно споделят истината, когато биват запитани за техния полов опит.

В същото време 17,5% от мъжете, лъжат и показват повишен брой на половите си партньорки, а 18,6% от дамите лъжат, само че понижават този брой. 

Това допуска, че за дамите огромният брой полови сътрудници към момента се считат за симптом на безразборни връзки и разхайтеност, до момента в който за мъжете този индикатор е по-скоро комплимент.

И макар че в доста връзки това е правилно, когато се стигне до определянето на оптималния брой полови сътрудници, разликата сред мненията на мъжете и дамите се оказва много незначителна.

В изследването представителите на мощния пол са споделили, че 14 полови сътрудници са позволен горен предел, над който може да се приказва за едно лице, че е блудник.

При дамите тази цифра не е доста по-висока от мъжкия знак и е равна на 15,2 оптимално възможни полови сътрудници за цялостен живот. 

Що се отнася до противоположния индикатор за минималния брой полови сътрудници, мненията на представители от друг пол също се събират към една и съща точка. За мъжете, 2,1 сътрудници за цялостен живот са нежелана демонстрация на полов консерватизъм, до момента в който за дамите тази цифра понижава до 1,9.

По този метод откривателите са разбрали какво количество полови сътрудници се счита за прекомерно огромно и какво за прекомерно малко.

След това е било належащо да се откри отговор на най-важния въпрос: какъв брой полови сътрудници по време на живота се смятат за оптимални. И тук мненията на мъжете и дамите съвсем съвпаднали. 

При едните тази цифра е равна на 7,6, при другите - 7,5. Любопитно е, че този индикатор почти съответства с данните от същинския полов опит на респондентите. Средният индикатор за броя на половите сътрудници измежду интервюираните мъже е 8.8, а за дамите - 7.

Предишно изследване на сходна тематика приключи със сходни резултати. Това сочат резултатите от английска анкета, представени от " Индипендънт ".

Повече от 1000 души са участниците в онлайн допитване на уебсайт за запознанства. Той е задал въпросът за идеалния брой досегашни любовници, който желаеме да чуем от новия си сътрудник.

Между 8 и 12 е най-популярният отговор, посочен от 38% от дамите и 37% от мъжете. Представителите и на двата пола се съгласиха, че 10 е златната среда - " нито прекомерно доста, нито прекомерно малко ".

Анкетата допуска, че хората с повече от 10 полови сътрудници са считани за прекомерно развратни, до момента в който по-малко от 10 значи прекомерно дребен полов опит.

Мъжете са изключително обезпокоени, в случай че дамата до тях показа, че е имала повече от 10 любовници. Всяко число над 20 пък се счита за отблъскващо, като това е позволена численост съгласно едвам 3% от дамите и 4% от мъжете.

Онлайн изследването е задало и опцията за отговора дали въобще желаеме да знаем какъв брой полови връзки е имал колегата ни преди нас.

Това действително към момента е най-предпочитаната алтернатива, като единствено 35% от дамите и 30% желаят да знаят половата история на колегата си. 

Все отново от уеб страницата за запознанства регистрират, че толерантността се усилва и надали преди години далите отговор мъже биха приели толкоз богата полова история на половинките си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР