Европейската шампионка по джудо при подрастващите Бетина Темелкова подписа договор

...
Европейската шампионка по джудо при подрастващите Бетина Темелкова подписа договор
Коментари Харесай

Европейската шампионка Бетина Темелкова подписа със “Спортс Мениджмънт България“

Европейската шампионка по джудо при подрастващите Бетина Темелкова подписа контракт с българската компания “Спортс Мениджмънт България “, която ще я съставлява в идващите 2 години. 21-годишната джудистка е родом от град Сливен, само че от 2 години се състезава за Израел. В момента тя е на двадесета позиция в международната класация в своята категория до 52 кг. Сред огромните достижения на Темелкова е сребърният орден от младежките олимпийски игри в Нанджин през 2014 година.

“Към момента в България няма процедура състезатели по джудо да бъдат представлявани от експерти в спортния мениджмънт. Като цяло това е приоритет на високо платените спортисти в отборните спортове. За да мога да се съсредоточвам напълно върху представянето си на татамито, нуждая се от приближен сътрудник, който да се грижи за всичко останало, касаещо професионалната ми кариера и репутацията ми “, разяснява Темелкова. Тя добави, че е взела решение да се обвърже точно със „ Спортс Мениджмънт България “ след детайлно изследване на метода на работа на компанията и резултатите, които тя е постигнала досега.
 “Аз съм обществено виновен човек, сподели още джудоката. Макар да не пребивавам в България през последните 2 години, поради спора, инспириран от предходното управление на Българска федерация джудо, проследявам всекидневно какво се случва в Родината ми и желая да оказа помощ, с каквото мога. Харесва ми философията на „ Спортс Мениджмънт България “ да употребява спорта като инструмент за обществена смяна и желая в партньорство с тях да дам и аз своя принос за страната, в която съм се родила и израснала. “

“Спортс Мениджмънт България “ е основана от професионалиста в областта на спортния мениджмънт и маркетинг Виктор Кирков през месец юли 2011 година. От тогава е изпълнила контракти с доста спортни организации, провела е международни и европейски шампионати в България, само че развива и свои тимове по стрийт футбол. Най-популярният план на компанията е „ Отбор на вярата “, който има невиждан триумф при обществената интеграция на хора в неравностойно състояние посредством футболни тренировки и присъединяване на международни шампионати по футбол за бездомни хора.

“Договорът с Бетина Темелкова е извънредно предизвикателство за нашия екип, защото тя е първият представител на самостоятелен спорт, с който ще имаме дълготрайни договорни взаимоотношения. Нямам обаче никакво подозрение в крайния триумф на партньорството ни, защото с експерт като нея доста елементарно може да се реализира синергия “, разяснява изпълнителният шеф на “Спортс Мениджмънт България “ Виктор Кирков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР