Европейската прокуратура не се занимава с казуса с ареста на

...
Европейската прокуратура не се занимава с казуса с ареста на
Коментари Харесай

Адвокатът на Борисов: Фактите и обстоятелствата са възприети от Кирил Петков чрез Гугъл

" Европейската прокуратура не се занимава с проблема с ареста на Борисов, Горанов и Арнаудова. Тя не е способена да го прави “, сподели юристът на някогашния министър председател Бойко Борисов – Менко Менков в предаването " Тази събота “.

По думите му българската прокуратура не е имала избор и е трябвало да освободи арестуваните, защото в противоположен случай щяла да продължи " противозаконните дейности на Министерство на вътрешните работи и да се трансформира в престъпница “.

" Кирил Петков и Бойко Рашков чакат европейската прокуратура да задържи този, който те желаят да бъде арестуван. Европейските делегирани прокурори нямат пълномощия да правят такива следствия, това са спекулации и неистини “, сподели още Менков.

Според юриста на Борисов Кирил Петков и Бойко Рашков събрали на среща проверяващите служители на реда по случая. " Още сутринта, когато Петков пусна пост какво се чака по отношение на задържания Бойко Борисов, той споделя – в този момент ще забележим дали прокуратурата ще застане на страната на българския народ. Ако прокуратурата беше в изпълнителната власт, ние нямаше да сме в това предаване “, сподели още Менков.

" Петков самичък е изявил предпочитание да бъде разпитан като очевидец. Той не може да бъде очевидец, тъй като очевидец е този, който е възприел обстоятелства и условия, а той ги е възприел посредством " Google “, сподели Менков.

Той добави, че ще подаде тъжба към прокуратурата за дейностите на премиера и на Министерство на вътрешните работи. " Това е чудовищно и би трябвало да спре “, сподели Менков.

" Забъркването на името на Лаура Кьовеши ще има последици “, счита юристът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР