Европейската прокуратура извършва проверка в община Симитли, Благоевградско. Това съобщават

...
Европейската прокуратура извършва проверка в община Симитли, Благоевградско. Това съобщават
Коментари Харесай

Европрокуратурата влезе на акция в община Симитли - Булевард България

Европейската прокуратура прави инспекция в община Симитли, Благоевградско. Това оповестяват няколко издания, измежду които Nova. Информацията беше доказана и от Министерство на вътрешните работи.

Във връзка с следствието се ревизират документи по европейски план. Към този миг обаче по този начин и не е оповестено обществено каква тъкмо е задачата на инспекцията. Европрокуратурата е самостоятелна институция, която по принцип се занимава с закононарушения, свръзани с бюджета на Европейски Съюз и най-много злоупотреби с евросредства.

В обществените мрежи се появи погрешен слух, че кметът на общината Апостол Апостолов е бил арестуван. Информацията обаче беше опровергана от неговия наследник - Стефан Апостолов, който е народен представител от групата на ГЕРБ-СДС.

До момента няма задържани по случая.

Апостол Апостолов ръководи общината към този момент шести следващ мандат поддръжката на ГЕРБ, които от 2011 година не са издигали негов съперник.

В последните два избора Апостолов се явява официално като претендент на Партията на зелените. През 2015 и 2019 година в Симитли на процедура нямаше избор, тъй като настоящият кмет беше единственият подал заявление за присъединяване.

Очаквайте детайлности!
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР