Европейската народна партия (ЕНП) трябва да е по-критична към ГЕРБ,

...
Европейската народна партия (ЕНП) трябва да е по-критична към ГЕРБ,
Коментари Харесай

ЕНП трябва да е по-критична към ГЕРБ, заяви Стефан Тафров

Европейската национална партия (ЕНП) би трябвало да е по-критична към ГЕРБ, тъй като сега ги легитимират. " Демократи за мощна България " също са част от тях, само че са оставени като сирачета. Това съобщи вторият в листата на " Демократична България " Стефан Тафров (Да, България) в ефира на Българска национална телевизия.

" След резултатите от изборите ще преценим към коя европейска партия да се присъединим. Аз персонално желая към ЕНП, само че с тези запаси ", сподели кандидат-депутатът на обединяването, в което влизат ДСБ, " Да, България " и " Зелено придвижване " (новото име на " Зелените " - б.р). По думите му изследванията досега им дават най-малко един мандат.

" Не се ограничаваме единствено към рецензиите към статуквото, само че и предлагаме опция. Освен това сме най-големите последователи на преференцията. Макар всеки претендент да води своя акция, това не пречи на работата, тъй като сме съидейници ", съобщи Тафров и акцентира, че главните им съперници са ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. " За една година от основаването на " Демократична България " не е имало търкания вътре в обединяването, листата се сформира безпроблемно " добави той.

" Задачата ми ще е възстановя накърненото доверие към България. Европейския съюз вижда, че хората нямат религия в институциите. В дипломацията е значимо една страна да бъде към масата, на която се взимат решенията. Ако не е към масата. е в менюто. Моята задача в Европейския парламент ще е България да не бъде в менюто ", заключи целите си Тафров и добави, че неналичието на доверието към страната ни е главен проблем в тази връзка.

По думите му различен приоритет е българските евродепутати би трябвало да научат по какъв начин работи Европейският съюз и по какъв начин са се реализират резултати. " Европейският съюз работи на основата на компромиса. Това са едни дълги договаряния, след които всички страни остава релативно удовлетворени от разултата. Важно е хората, които са там, да имат средствата да реализират поставените цели ", добави кандидат-депутатът.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (252)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР