Европейската Народна Партия е вече осветен агент, внедрен в Европейския

...
Европейската Народна Партия е вече осветен агент, внедрен в Европейския
Коментари Харесай

Николай Марков: Чувам, че се случват разни работи в Сараите

Европейската Народна Партия е към този момент осветлен сътрудник, внедрен в Европейския парламент и може умерено да излезе от конспиративност!
Много ще й наподобява, изключително с активността им на Балканите, пък и може да се снабди с нови симпатизанти - все уверени азиатци. И до момента в който Движение за права и свободи гласоподава лукаво, все за опазване задника на ББ, даже на европейско равнище, няма по какъв начин да бъде друго, тъй като действителният министър председател на България се споделя Делян Пеевски - шеф и основен наставник на това нещо.
Това написа специалистът по национална сигурност. И добавя:

 Марков: Борисов е елементарен, само че против нас има надълбоко корумпирано и незаконно европейско страшилище Марков: Борисов е елементарен, само че против нас има надълбоко корумпирано и незаконно европейско страшилище
Организираната политическа престъпност в България има дълбоки и здрави корени, открити способи и потвърдени във времето практики. Много...
" Чувам из пазара, че се случват всякакви работи в Сараите и нека няма сюрпризирани от идващите изцяло закономерни събития, тъй като сами знаете, че рибата се вмирисва от главата. Вярно е, че има първокласни храни, които се вършат от вкисната и развалена риба, само че не по нашите ширини. И не е по никакъв начин по наш усет! Други сме.
Важно е ние да сме здрави пък кой, какво и по кое време е Божа работа. Както е казано: Помогни си самичък, с цел да ти помогне и Господ. И когато застоялата вода в блатото стартира да се раздвижва от Небето, значи единствено едно - ще става лечебна. Такъв е живота - неправдив! И доста рисков.
Все в миналото ще те изненада. "
той още веднъж визира тематиката ЕНП.
 Христо Иванов: Борисов се трансформира от обичано дете на ЕНП в отровен актив Христо Иванов: Борисов се трансформира от обичано дете на ЕНП в отровен актив
Съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов дефинира финалния план на резолюцията на Европейския парламент з...
" Много са жестоки тези европейски политически фамилии!
Вместо да има съответно и навременно следствие и обективен правосъден развой за техните корумпирани полит-гадове, с цел да отидат добродушно в пандиза до края на живота си, те вършат по този начин, че бъдат разкъсвани сред два коня по европейските улици, преследвани като паразити по целия свят за дератизация или тричани от инак позаспалите европейски данъкоплатци . Това в случай че са европейски полезности - здраве му кажи!
После по откритата към този момент оправдателна процедура още веднъж Путин е отговорен и отново той подвигна ръцете на евродепутатите - бранители на мафията в Европейския парламент. Като ръката на Ал Йо, да вземем за пример.
Да не би ЕНП да са към този момент братушки! А? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР