Европейската мечта на Астън Вила приключи след загубата от Олимпиакос

...
Европейската мечта на Астън Вила приключи след загубата от Олимпиакос
Коментари Харесай

Европейската мечта на Астън Вила умира след поражението на Олимпиакос

Европейската фантазия на Астън Вила завърши след загубата от Олимпиакос на полуфинала на Лига на конференциите на Европа.

Вила гледаше към първи европейски край от 1982 година, само че с античния Акропол на фона на Стадио Георгиос Караискакис, техните очаквания в този момент са в руини след общо проваляне с 6-2.

Те пътуваха до Атина, нуждаейки се от херкулесови старания, с цел да преобърнат 4- 2 пасив от първия мач, само че накуцвайки до проваляне с 2-0 през нощта, като хеттрикът от предходната седмица Аюб Ел Кааби вкара головете, които пратиха гръцкия тим до първия им европейски край.

Това приключи един трагичен сезон на континента за тимовете от Висшата лига, защото няма британски представител на край за първи път от 2019/20 година и Унай Емери ще види, че това е голяма пропусната опция да завоюва пети европейски трофей в шампионат, за който бяха любимец.

Те няма да се надяват скоро да се завърнат в това съревнование от трето равнище, защото могат да подпечатат подготовка за Шампионска л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР