Европейската космическа агенция ще обяви през март конкурс за наемане

...
Европейската космическа агенция ще обяви през март конкурс за наемане
Коментари Харесай

Европейската космическа агенция търси нови астронавти

Европейската галактическа организация ще разгласи през март конкурс за наемане на астронавти. За първи път през последните 11 години организацията отваря опция за подобен тип професионален асортимент като го аргументира с навлизането в " нова епоха на галактическите проучвания ", написа. 

Подробностите за тази необикновена оферта за работа ще бъдат оповестени на 16 февруари. Регистрационната форма за кандидатстване ще бъде налична на уебсайта на Европейската галактическа организация сред 31 март и 28 май 2021 година Процесът на асортимент ще се състои от шест етапи и се чака да завърши през октомври 2022 г. 

На процедура Европейската галактическа организация започва процес на промяна на поколенията сред настоящия си екип от астронавти и техници. Очаква се новите попълнения да доближат по 100 на година през идващите 10 години. Агенцията предизвиква и жени да се включат в техния план.

" Европа заема своето място в центъра на галактическите проучвания. За да стигнем по-далеч трябва да разтеглим мирогледа си, както в никакъв случай до момента. Този развой на набиране е първата стъпка за това и с неспокойствие чакам да видя по какъв начин Агенцията се развива във всички области на галактическото проучване и нововъведения, ръка за ръка с нашите интернационалните партньори през идващите години ", се показва в изказване на генералния шеф на Европейската галактическа организация Ян Вьорнер. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР