Европейската космическа агенция (ESA) представи във френската столица Париж екип

...
Европейската космическа агенция (ESA) представи във френската столица Париж екип
Коментари Харесай

ЕSA подготвя 7 астронавти за мисия до Луната

Европейската галактическа организация (ESA) показа във френската столица Париж екип от седем астронавти, подготвени за присъединяване в задача до Луната в границите на програмата на НАСА " Артемис ", заяви Дарик с позоваване на Агенция Франс Прес.

Французинът Тома Песке, германците Александер Герст и Матиас Маурер, италианците Лука Пармитано и Саманта Кристофорети, датчанинът Андреас Могенсен и британецът Тим Пийк към този момент имат опит в орбита с задачи на борда на Международната галактическа станция.

Те имат общо " 4,5 години в орбита и 98 часа работа в открит космос ", сподели на конференция в границите на Международния конгрес по астронавтика в Париж Филип Уилкенс от Европейската галактическа организация.

Само трима астронавти ще бъдат определени всред седмината за задача на бъдещата лунна станция " Лунар гейтуей " и единствено един от тях ще излезе на лунна разходка до края на десетилетието. Европейската галактическа организация към момента не е определила кои ще са тези астронавти.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР