Европейската комисия съветва България да стимулира инвестициите в с цел

...
Европейската комисия съветва България да стимулира инвестициите в с цел
Коментари Харесай

Европейската комисия съветва България да продължи със санирането

Европейската комисия поучава България да подтиква вложенията в за да се понижи потреблението на сила. Страната ни даже би трябвало да показа тактика за дълготрайно възобновяване на постройките, тъй че да покриват актуалните условия за енергийна успеваемост, като се акцентира най-много на тези с най-лоши индикатори. Това гласи една от рекомендациите на Брюксел в оценката за българския народен проект “Енергия и климат ”, който бе признат от кабинета при започване на годината, написа.
Другите рекомендации са да предприеме ограничения, подкрепящи тактика за разлъка с въглищата и ангажиране с явен график за това. Наскоро Европейската комисия разгласява предложение за въвеждане на минимални наложителни стандарти за енергийна успеваемост на съществуващите здания. В документа, който в финален тип ще бъде оповестен напролет, също се желае да се модернизират съществуващите жилища, тъй че да дават отговор на новите условия, като се планува за това да способства и новият оздравителен фонд на Европейски Съюз, който е на стойност 750 милиарда евро.
 1902 блока са санирани у нас 1902 блока са санирани у нас
До началото на септември тази година по Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания са актуализирани 1902...
Новите стандарти и финансирането на обновяването на жилищата в тази връзка обаче станаха известни, откакто България изготви и изпрати в Брюксел интегрирания народен проект “Енергия и климат ”. В оповестената през вчерашния ден оценка една от рецензиите е, че България не е направила оценка за енергийната беднотия - няма калкулации за това какъв брой семейства са енергийно небогати, нито е посочена индикативна цел за понижаване на този брой. Това пречи на страната да премине към изцяло либерализиран пазар, до момента в който пази най-нуждаещите се, написа в оценката. “Планът дава потребна информация за възобновяване на националния фонд от жилищни и нежилищни здания. Но към момента не е показана тактика за дълготрайно възобновяване ”, написа в оценката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР