Европейската комисия съобщи, че дава 10 дни срок на Белгия,

...
Европейската комисия съобщи, че дава 10 дни срок на Белгия,
Коментари Харесай

ЕК: Белгия, Дания, Финландия, Германия, Унгария и Швеция да възстановят свободата на движение

Европейската комисия заяви, че дава 10 дни период на Белгия, Дания, Финландия, Германия, Унгария и Швеция да възстановят, предава БНР.
Целта е да намерим решение допустимо най-бързо, това е в интерес и на страните, съобщи представител на Комисията. Надяваме се да не се стига до правна процедура, тъй като това би лишило време, добави той.
 Европейска комисия желае страните в Европейски Съюз да съблюдават разпоредбите за ограничение на свободното придвижване Европейска комисия желае страните в Европейски Съюз да съблюдават разпоредбите за ограничение на свободното придвижване
Европейската комисия ще изпрати писма до страните членки, в които ще упорства да съблюдават контрактуваните на общностно равнище правила за огра...
По неговите думи е належащо страните да се придържат по-тясно към рекомендациите на Съвета на Европейски Съюз, свързани с рестриктивните мерки за прекосяване на границите, като част от ограниченията за битка с.
Той разясни, че посочените страни са забранили пресичането на границите, без да следват рекомендацията ограниченията да бъдат съразмерни на опасността.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР