Европейската комисия публикува своя шестмесечен доклад за страните с проблемни

...
Европейската комисия публикува своя шестмесечен доклад за страните с проблемни
Коментари Харесай

Европейската комисия призова за блокиране на пиратските сайтове по целия свят

Европейската комисия разгласява своя шестмесечен отчет за страните с проблематични политики в региона на авторското право, оповестява TorrentFreak. Интересното е, че в него не се загатват Съединените щати. В отчета се акцентира неналичието на блокиране на пиратските уеб сайтове като ефикасна мярка за правоприлагане в редица страни.

Блокирането на уеб сайтове се трансформира в необятно употребен инструмент в битката против: в доста страни доставчиците на интернет услуги предотвратяват достъпа до уеб сайтове, нарушаващи авторски права, на съображение, да вземем за пример на правосъдни разпоредби.

Въпреки че Европа е в челните редици на използването на ограничения за блокиране на уеб сайтове, отчетът разпознава тринадесет предпочитани страни с незадоволителна отбрана на авторските права, в това число Китай, Индия, Индонезия, Русия, Турция, Украйна, Аржентина, Бразилия, Еквадор, Малайзия, Нигерия, Саудитска Арабия и Тайланд.

Интересното е, че в отчета не се загатва за Съединените щати, макар че това е страната с един от най-високите размери на онлайн пиратство в света.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР