Европейската комисия прикани държавите-членки на ЕС да предприемат мерки за

...
Европейската комисия прикани държавите-членки на ЕС да предприемат мерки за
Коментари Харесай

Страните от ЕС да се подготвят за нова фаза на пандемията

Европейската комисия прикани държавите-членки на Европейски Съюз да подхващат ограничения за подготовка за нова фаза на пандемията, която може да настъпи през есента. Това се споделя в изказване на Европейска комисия, оповестено в Брюксел.

" Днес Европейската комисия предлага серия от дейности за ръководство на актуалната фаза на пандемията от COVID-19 и за подготовка за идната. По време на новата фаза на пандемията, когато ще би трябвало да се поддържат готовността и реакцията, координацията още веднъж ще бъде от значително значение. Ето за какво Европейската комисия приканва държавите-членки да подхващат дейности преди есента, с цел да обезпечат зоркост и непрекъсната съгласуваност на готовността и реакцията в региона на опазването на здравето ", се споделя в документа.

Като съществена мярка Европейска комисия дефинира имунизацията против ковид. Освен това Европейска комисия приканва страните от Европейски Съюз да продължат да тестват хората, да подсигуряват свободното придвижване в Европейски Съюз и да се борят с дезинформацията към пандемията

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР