Европейската комисия предложи днес приносът на държавите от ЕС в

...
Европейската комисия предложи днес приносът на държавите от ЕС в
Коментари Харесай

ЕК предлага гъвкавост в приноса на държавите в управлението на миграцията

Европейската комисия предложи през днешния ден приносът на страните от Европейски Съюз в общите старания за ръководство на миграцията да се прави оценка отсега нататък доста по-гъвкаво.

Комисията предлага страните да вземат участие в тези действия наложително, само че да бъдат взимани поради освен разпределението на мигранти и бежанци, а и защитата на границите и връщането на хората без право на престой.

Предвижда се страните от Европейски Съюз непринудено да вземат решение в коя от всички действия от региона на миграцията ще вземат участие. Посочва се опция страните да способстват главно със средства за връщането на чужденци без позволение за престояване. В случаи на рецесия приносът ще се наложи да се увеличи, прецизира комисията.

Тя предлага по външните граници да бъдат въведени наложителни инспекции за сигурност и на здравословното положение на пасажерите, както и да бъдат взимани отпечатъци от чужденците.

Предвижда се на границите бързо да се преценя дали чужденецът има учредения да бъде пропуснат, или върнат. Предлагат се ограничения, с които мигрантите да бъдат " сдържани " да се движат сред страните в Европейски Съюз.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР