Европейската комисия обяви, че ще следва правилата за управление на

...
Европейската комисия обяви, че ще следва правилата за управление на
Коментари Харесай

Няма да се поддадем на заплахите на Италия, отговори ЕК

Европейската комисия разгласи, че ще следва разпоредбите за ръководство на миграцията и няма да се поддаде на закани, осведоми " Ройтерс ".

Вицепремиерът на Италия Луиджи ди Майо предизвести, че Рим ще спре заплащанията за Европейски Съюз, в случай че не се схванат за мигрантите. По-късно през днешния ден 12 страни членки ще проведат изключителна среща поради мигрантската рецесия. Конкретно става въпрос за 117 мигранти на кораба " Дичиоти ", който през последните три дни е дебаркирал на пристанище в Сицилия. Италианските управляващи не желаят да ги пуснат на територията, в случай че не бъде реализирано съглашение с Европейски Съюз за систематизиране.

Нашият главен приоритет е да намерим решение за хората на борда, сподели представител на Комисията и добави, че всички би трябвало да се концентрират върху това.

" Нека да не се посочваме с пръст. Ние също имаме вяра, че неконструктивните мнения, дано оставим заканите, не са потребни и няма да ни приближат до решение. Европейският съюз е общественост от правила и ние действаме въз основата на правила, а не на закани ", акцентира представителят. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР