Европейската комисия (ЕК) прикани държавите членки на ЕС да предприемат

...
Европейската комисия (ЕК) прикани държавите членки на ЕС да предприемат
Коментари Харесай

ЕК: Страните от ЕС да се подготвят за нова фаза на пандемията

Европейската комисия (ЕК) прикани страните членки на Европейски Съюз да подхващат ограничения за подготовка за нова фаза на пандемията , която може да настъпи през есента. Това се споделя в изказване на Европейска комисия, оповестено в Брюксел.

" Днес Европейската комисия предлага серия от дейности за ръководство на актуалната фаза на пандемията от COVID-19 и за подготовка за идната. По време на новата фаза на пандемията, когато ще би трябвало да се поддържат готовността и реакцията, координацията още веднъж ще бъде от значително значение. Ето за какво Европейската комисия приканва страните членки да подхващат дейности преди есента , с цел да обезпечат зоркост и непрекъсната съгласуваност на готовността и реакцията в региона на опазването на здравето ", се споделя в документа.

Като основна мярка Европейска комисия дефинира имунизацията против ковид . Освен това Европейска комисия приканва страните от Европейски Съюз да продължат да тестват хората, да подсигуряват свободното придвижване в Европейски Съюз и да се борят с дезинформацията към пандемията. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР