Европейската комисия е открита за всякакви предложения по въпросите на

...
Европейската комисия е открита за всякакви предложения по въпросите на
Коментари Харесай

ЕК е готова да изслуша всяко предложение, свързано с миграцията


Европейската комисия е открита за всевъзможни оферти по въпросите на миграцията. Това съобщи представител на институцията в отговор на въпрос на конференция, обвързван с концепциите на Дания, Австрия и Италия мигрантите, които желаят леговище в Европейски Съюз, да бъдат държани в лагери отвън Европа.

Открити сме за нови хрумвания от страните в Европейски Съюз. За нас е значимо концепциите да подхождат на главните европейски полезности, добави представителят.

Има доста оферти, които се разискват в последните години. Досега постигнахме голям прогрес в договарянията. Очакваме Европейският съвет този месец да даде политически насоки по сензитивните въпроси, измененията се приготвят от осем години, означи представителят. По неговите думи е за предпочитане дейностите да се подхващат на европейско ниво, взаимно.

В последните дни, с изключение на предложенията на посочените три страни, Белгия настоя мигрантите да бъдат прогонвани, преди да доближат Европейски Съюз. Белгийският държавен секретар по убежището и миграцията Тео Франкен изиска използването на този метод, прочут и като " австралийски ".

Еврокомисарят по вътрешните работи Димитрис Аврамопулос отговори, че това в никакъв случай няма да се случи, тъй като Европейски Съюз ползва Женевската спогодба. В последвал отговор Франкен прикани конвенцията да бъде заобиколена и разяснява, че " лицемерието е смазката " на европейските институции.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР