Европейската комисия добави нови изисквания към необходимите документи за кандидатстване

...
Европейската комисия добави нови изисквания към необходимите документи за кандидатстване
Коментари Харесай

Еврокомисията с нови изисквания за безплатен интернет за общините

Европейската комисия добави нови условия към нужните документи за кандидатстване на общини за финансиране на планове за безвъзмезден безжичен интернет на публични места WiFi4EU. Пълната информация е оповестена на интернет страницата на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията в секция Въпроси и отговори за ЕИТ и WiFi4EU.

Двеста и девет български общини се записаха за присъединяване в първия конкурс. Преди да бъдат подадени предложенията на 15 май, е належащо да бъдат предоставени съпътстващи документи - копие на документ за идентичност на кмета или акредитиран от него служител; документ, който удостоверява, че той е законният представител на общината (например акт за номиниране) и други. Документите ще би трябвало да бъдат качени като обособени файлове на портала WiFi4EU на страницата „ Моят профил ".

Общините могат да употребяват бюджета от 15 000 евро за „ горещи точки " за безвъзмезден бърз интернет в границите на 18 месеца. В случай, че бъде получена оферта за мрежата WiFi4EU, която дава отговор на условията, само че е за стойност под 15 хиляди евро, общините би трябвало да изискат предлагането на в допълнение съоръжение (повече точки за достъп, защитна стена и др.), тъй че да бъде достигната отпуснатата сума.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР