Европейската футболна централа (УЕФА) съобщи, че сблъсъкът между Арсенал и

...
Европейската футболна централа (УЕФА) съобщи, че сблъсъкът между Арсенал и
Коментари Харесай

УЕФА отложи двубоя Арсенал – ПСВ Айндховен от Лига Европа

Европейската футболна централа (УЕФА) заяви, че конфликтът сред Арсенал и ПСВ Айндховен от група А Лига Европа е отсрочен. Срещата трябваше да се организира в четвъртък в Лондон, само че ще бъде преместена на друга дата заради неналичието на задоволително полиция.

Футболът бе краткотрайно спрян на всички равнища в Обединеното Кралство през уикенда в символ на респект към Кралица Елизабет Втора, която си отиде от този свят на 96-годишна възраст предишния четвъртък. Предвид 10-дневния народен печал, могат да последват и други отсрочени мачове на английски отбори в идващите дни.

„ Мачът от Лига Европа сред Арсенал и ПСВ Айндховен, който по стратегия трябваше да се изиграе в четвъртък, 15 септември, е отсрочен, като нова дата за провеждането му ще бъде оповестена в къс период. Причина за отлагането е забележителните ограничавания по повод броя полиция и проблемите от организационна позиция, свързани с настоящите събития към десетдневния печал след гибелта на Нейно Величество Кралица Елизабет Втора “, се споделя в публично изказване на УЕФА.

„ Топчиите “ потвърдиха, че всички закупени билети за мача с нидерландците ще останат годни, когато бъде финализирана нова дата за провеждането на срещата. Въпреки това, на този стадий остава неразбираемо по кое време това ще се случи, като европейският футболен календар към този момент усеща по-сгъстената и натоварена стратегия около наближаващото международно състезание в Катар.

Момчетата на Микел Артета трябваше да се изправят против Евертън предходната неделя, само че седмият кръг във Висшата лига бе отсрочен. По стратегия „ артилеристите “ би трябвало да гостуват на Брентфорд в неделя в идващия си мач от шампионата.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР