Европейската енергийна екосистема се намира в критичен момент и трябва

...
Европейската енергийна екосистема се намира в критичен момент и трябва
Коментари Харесай

Reuters избра ESGnews.bg за медиен партньор на енергийната си конференция

Европейската енергийна екосистема се намира в сериозен миг и би трябвало да се приготви за промяна към нулево и стабилно бъдеще. Осъзнавайки неотложността на този миг, авторитетната медийна организация провежда за поредна година своя интернационален форум Energy Transition Europe, на който тази година медиен сътрудник ще бъде единственото към този момент българско издание, фокусирано напълно върху ESG тематиките – ESGnews.bg.

Събитието, което ще се организира на 13 и 14 ноември в Лондон, и тази година ще събере най-изтъкнатите водачи в региона на енергетиката и финансите, за да обсъдят и начертаят проект за зелената промяна.

За нас е чест да си партнираме с Reuters за това значимо събитие. Форумът служи като трамплин за съдействие, нововъведения и използвани тактики, които ще дефинират идната фаза от енергийния преход на Европа ", съобщи Боян Томов, създател на ESGnews.bg.

С над 350 водачи от промишлеността, които ще участват на събитието, Energy Transition Europe 2023 ще даде неповторима платформа за заинтригуваните страни да се включат в градивни разговори, да основат партньорства и да се осведомят за последните трендове в енергийния преход в Европа.
Глобалният апел е все по-неотложен
В сходство с задачите, заложени в Парижкото съглашение от 2015 година, европейските страни се ангажираха да реализират въглеродна индиферентност до 2050 година Тази упоритост обаче изисква съгласуваните старания на всички браншове, в това число енергетика, финанси и ръководство. Организираният от Reuters конгрес предлага неповторими благоприятни условия за съдействие, насърчавайки синергията сред основните заинтригувани страни и идентифицирайки новаторски решения за належащите идни провокации.

Тъй като енергийният преход на континента набира скорост, за европейските заинтригувани страни е извънредно значимо да се възползват от опциите, които имат пред себе си. Energy Transition Europe 2023 дава опция на водачи, визионери и лица, вземащи решения, да изследват устойчиви тактики, продан на хрумвания и основаване на партньорства, които ще ускорят пътуването към чистото нулево бъдеще.

Участниците във форума ще имат шанса да прегледат необятен кръг от тематики, в това число внедряване на възобновима сила, съхранението ѝ, мрежовата инфраструктура, устойчивото финансиране и политически рамки. Известни специалисти и иноватори ще споделят своите познания, опит и най-хубави практики, като хвърлят светлина върху най-ефективните пътища за реализиране на въглеродна индиферентност и основаване на процъфтяваща енергийна екосистема.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР