Европейската агенция за защита на границите Фронтекс“ предупреждава за нова

...
Европейската агенция за защита на границите Фронтекс“ предупреждава за нова
Коментари Харесай

„Фронтекс“ предупреждава за нова вълна от бежанци

Европейската организация за отбрана на границите „ Фронтекс “ предизвестява за нова вълна от бежанци на границата сред Турция и Гърция, заяви немският „ Ди Велт “, базирайки се на вътрешен, конфиденциален отчет за актуалната обстановка, съобщи Българска национална телевизия.

" След като бъдат отстранени рестриктивните мерки поради ковид, ще има всеобщо напредване на мигранти към турско-гръцката граница ", се споделя в документа на „ Фронтекс “.

Европейската организация акцентира, че пандемията е попречила на гръцкото държавно управление да приложи проекта си за доста подсилване на полицията към река Еврос.

" Планираното разполагане на спомагателни 400 полицейски чиновници в района към Еврос се забави поради вируса ", споделя „ Фронтекс “.

В документа се показва още, че в края на февруари и началото на март хиляди мигранти са се пробвали да преминат турско-гръцката граница.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР