Европа вдига предпазливо мерките срещу коронавируса. Малките паркове в испанската

...
Европа вдига предпазливо мерките срещу коронавируса. Малките паркове в испанската
Коментари Харесай

Отвориха малките паркове в Мадрид, Румъния частично пуска моловете

Европа подвига внимателно ограниченията против ковид. Малките паркове в испанската столица през днешния ден бяха отворени след недоволства за скупчване на хора заран и вечер в часовете, позволени за разходки.

В очакване на първи пасажери в понеделник, летището в Ница разчита за обеззаразяване на робот с ултравиолетови лъчи, а Румъния отчасти пуска моловете от 15-ти май.

Първи в моловете в Румъния ще отворят магазините за нехранителни артикули с външни входове, по този начин, както до момента работеха аптеки и пунктове за химическо почистване.

Търговският отрасъл се притеснява от неприятното комбиниране сред по-високи разноски поради наложителното даване на дезинфектанти и маски, и по-слаби продажби в резултат на разредения допуск.

Раду Мусетеску, професор по стопанска система: Очакването да стартираме оттова, откъдето спряхме е нереалистично.

Малките паркове и 29 улици в Мадрид от през днешния ден още веднъж са налични за разходки, само че не и огромните паркове и детските площадки. Отварянето на страната ще продължи до края на юни.

Базилио Морено, водач: Разтоварваме за магазините, които отварят на 11-ти май. Слава Богу, имаме работа при всички последствията от пандемията.

Ултравиолетовите лъчи на този робот за стерилизация са дребното светлини в тунела за летището в Ница. Методът към този момент се употребява в Азия. Шведската машина убива всички патогени във въздуха, може да се движи самостоятелно или да бъде ръководена от оператор.

Мариан Пекорари, отговорник по хигиената на летището в Ница: Технологията идва от лечебните заведения и разрешава цялостно обеззаразяване на операционните блокове, оттова пристигна и нашият интерес.

Второ по натовареност след Париж, летището в Ница в този момент е замряло без нормалните конгреси, хотелски резервации и потока от туристи към Монако и Сен Тропе.

Доминик Тийо, член на управителния съвет на летището в Ница: 85 % от личния състав в този момент са отчасти безработни. Вдигането на ограниченията на 11-ти май или 2-ри юни няма да върне хората, тъй като повода за безработицата е цялостната липса на трафик.

Очакванията са натовареността от 2019-та да бъде достигната едвам след две години. За началото в понеделник са готови маркери за съблюдаване на отдалеченост в сериозни точки като бранша за приемането на багаж.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР