Европа трябва да защити собствената си сигурност, като помага на

...
Европа трябва да защити собствената си сигурност, като помага на
Коментари Харесай

Зеленски към Запада: Помогнете си, като помогнете на Украйна


Европа би трябвало да отбрани личната си сигурност, като оказва помощ на Украйна да се отбранява против Русия. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога на среща на водачите на Обединените експедиционни сили в Лондон посредством видеовръзка, оповестява " Ройтерс ".

Той ги прикани да изпратят повече оръжия.

Британският министър председател Борис Джонсън е хазаин на среща на върха на водачите на Северните и Балтийските страни, на която ще бъдат разисквани европейската защита и сигурност.

" Всички ние сме цели на Русия и всичко ще върви против Европа, в случай че Украйна не устои, тъй че бих желал да ви помоля да си помогнете, като помогнете на нас ", настоя Зеленски пред водачите.

" Знаете от какво оръжие се нуждаем... без вашата поддръжка би било доста мъчно, доста съм признателен, само че имаме потребност от повече... Надявам се, че ще можете да подобрите този обсег и ще видите по какъв начин това ще отбрани вашата сигурност, вашата сигурност ", увери украинският президент.

По-рано стана ясно, че Украйна удължава военното състояние.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР