Европа ще удължи правилата за извънборсовата търговия с акции за

...
Европа ще удължи правилата за извънборсовата търговия с акции за
Коментари Харесай

ЕС се опитва да затвори тъмната вратичка в търговията с акции в последния момент

Европа ще удължи разпоредбите за извънборсовата търговия с акции за 18 месеца, като направи смяна в последната минута, с цел да затвори неуместна малка врата, която оферираше неограничена частна търговия с акции.

Европейският орган за скъпи бумаги и пазари удостовери в сряда, че ще употребява ускорено законодателство, с цел да поправя входящите правила, които разрешават неограничена търговия в бизнеса, която Европейски Съюз се стреми да ограничи през последното десетилетие. Без смяната щеше да бъде разрешено да се прави неограничена тъмна търговия в Европейски Съюз от четвъртък.

Спешното бързане беше провокирано от откритието на европейските политици тази година, че са изготвили неправилно личните си правила, които са част от поредност от ограничения, предопределени да създадат финансовите пазари в Европейски Съюз по-привлекателни за вложителите.

Много фондови пазари в района се търгуват на рекордно високи равнища, само че страдат от дефицит на листвания и страдат от спадащи размери на търговия.

Тъмните пулове са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР