Европа се събуди - това е резултатът от изказванията на

...
Европа се събуди - това е резултатът от изказванията на
Коментари Харесай

За първи път Европа има бюджет за военна подкрепа и скоро ще има комисар по отбраната, каза сър Греъм Уотсън

Европа се разсъни - това е резултатът от изявленията на Доналд Тръмп, че страните-членки на НАТО би трябвало да извършват задачите за разноските за защита. Това съобщи сър Греъм Уотсън, дълготраен водач на европейските либерали, в предаването " Панорама ".

" Смятам, че в случай че нещо се случва последния месец вследствие на изреченото от Доналд Тръмп, е че Европа се разсъни. Затова, че е нужно да се отбранява сама. Европа не постоянно може да разчита на американците. Ще би трябвало да отделим повече за защита и имам вяра, че Украйна може да е точно този преломен миг за Европейския съюз. Ако ние не успеем да бъдем единни и да защитим и подкрепим Украйна против Путин, то бъдещето на Европейския съюз е доста тъмно. За първи път Европа има бюджет за военна поддръжка и помощ и скоро ще има комисар по защитата ", сподели сър Греъм Уотсън, дълготраен водач на европейските либерали.

" Технологиите не могат да трансфорат политиката в скандал. Технологиите се развиват толкоз бързо, че човешкият мозък не е съумял да застигне това, което той може да развие ", разяснява сър Греъм Уотсън, дълготраен водач на европейските либерали, който взе участие в обществена полемика „ Европейски Съюз в света – къде сме през днешния ден? “.

" Европа се разсъни и тя не всеки път може да разчита на американците. Ще би трябвало да разходваме повече за защита и имам вяра, че Украйна може да е този преломен и определящ миг за Европейски Съюз. Ако не успеем да бъдем единни и да защитим и подкрепим Украйна против Путин, то бъдещето на Европейски Съюз е доста тъмно ", сподели Уотсън.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР