Европа рискува всякакво доверие, за да говори за действията на

...
Европа рискува всякакво доверие, за да говори за действията на
Коментари Харесай

Европа рискува да загуби доверие заради мълчанието за войната на Израел срещу Газа: MP

Европа рискува всякакво доверие, с цел да приказва за дейностите на Русия в Украйна, в случай че мълчи за Газа, съгласно белгийски член на Народното събрание, който е измежду най- над 200 депутати, които са подписали писмо, призоваващо за оръжейно ембарго на Израел.

„ Ние сме толкоз лицемерни в Европа, че приказваме за интернационалното право, когато приказваме за Украйна и Русия, [но] в случай че нямаме същите [възгледи], когато приказваме за палестинците, няма да имаме никаква заслуга в бъдеще да приказваме за [това] “, сподели Саймън Мукуин, белгийски член на Народното събрание, в изявление за Al Jazeera в събота.

Повече от 200 законодатели от страни, които финансират Израел военно, в петък приканиха страните си да спрат да продават оръжия на Тел Авив, цитирайки „ нарушавания на интернационалното право “, защото безмилостното бомбардиране на Израел над Газа умъртви повече от 30 000 души, множеството от те цивилни.

В писмо, подписано от парламентаристи от 13 страни, законодателите оповестиха, че няма да бъдат „ съучастници “ и ще предпр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР