Европа предлага безкрайни възможности не само за туризъм, но и

...
Европа предлага безкрайни възможности не само за туризъм, но и
Коментари Харесай

Най-евтините градове за закупуване на жилище в Европа

Европа предлага безкрайни благоприятни условия освен за туризъм, само че и за краткотрайно или непрекъснато определяне в градове, разнообразни от родните ни. За хората, които избират да не живеят чартърен, а в лично жилище, Express прави ранглиста на деветте най-евтините градове съгласно цената на жилищата там.
Прочетете още
Всички те се намират на или към Балканите, а цели три са в Румъния. Това са Сибиу, Крайова и Орадея. Орадея е наоколо до границата с Унгария и е един от най-бързо разрастващите се в икономическо и културно отношение в страната.

Сибиу е градът с най-големия открит музей в Европа - Astra National Museum, до момента в който в Крайова е най-просторният естествен парк на континента, парк " Николае Романеску ". В класацията са още Кишинев в Молдова, Мостар и Тузла в Босна и Херцоговина, както и Патра в Гърция.

 Мостар

Два български града влизат в класацията за най-ниски цени за закупуване на жилища в Европа. Това са Бургас и Пловдив. Ето и топ 10 на най-евтините градове за закупуване на апартамент, като цените са за жилище от 100 кв.м.

Тузла , Босна и Херцоговина - 166 хиляди евро

 Орадея

Орадея , Румъния - 165 хиляди евро

Патрас , Гърция - 161 хиляди евро

Сибиу , Румъния, - 153 хиляди евр

Крайова , Румъния - 148 хиляди евро

Бургас , България - 136 хиляди евро

Пловдив , България - 131 хиляди евро

Мостар , Босна и Херцоговина - 128 хиляди евро

 Битоля

Битоля , Северна Македония - 91 хиляди евро
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР